De Corona crisis slaat hard toe - Detroit Vastgoed

detroit vastgoed logo
FOLLOW
Ga naar de inhoud

De Corona crisis slaat hard toe


Het wordt ook in de VS steeds duidelijker dat er voor veel mensen geen sprake zal zijn van een kort tijdelijke werkloosheid. Bedrijven als Hertz en JC Penney gingen al failliet en hierdoor zijn er tienduizenden extra concurrenten bijgekomen op de banenmarkt. Hoeveel kleinere bedrijven zijn er ondertussen ook al over de kop gegaan, het zijn er waarschijnlijk tienduizenden.

Je moet als werkloze dus maar hopen dat jij straks degene bent met de beste papieren om de terugkomende ter beschikking komende baan te mogen vervullen.
De VS staat niet bekend om haar ruimhartige uitkeringen. Tevens hebben bijna alle ontslagen werknemers hun medische verzekering verloren. Je staat dan dus echt op straat, want geen inkomen en geen spaarvermogen houdt ook gewoon in, geen woning.

De reden dat de staten Florida en Californiƫ zo populair zijn, is mede omdat het er warm is. Sta je op straat, dan is er niet direct het gevaar dat je van kou gaat omkomen. Woon je in Michigan, dan is die kans zeker in herft en winter heel reƫel.
De Amerikaanse droom is een nachtmerrie voor iedereen die ineens wakker wordt in een akelige realiteit.Ik als verhuurder wil uiteindelijk wel huurders hebben die hun huur daadwerkelijk betalen. Betaal je niet, dan zal je dus moeten vertrekken. Ik ben immers geen welzijnsinstelling. Vindt u dat zielig voor de huurders, dan nodig ik van harte uit hun huur voor hen te betalen. Ze zullen u zeker dankbaar zijn, maar verwacht niet dat ze u ooit terug gaan betalen, want die kans zullen ze waarschijnlijk nooit krijgen.
Als verhuurder help ik ze via mijn manager wel om huursubsidie of uitkeringen aan te vragen. Dat is ook voor mij positief, want een blijvende verhuur is beter dan keer op keer een nieuwe huurder moeten zoeken.
Is er geen subsidie of uitkering mogelijk, dan houdt het voor mij ook op. Hun Amerikaanse droom is dan in de nachtmerrie fase gekomen.

U wilt zo'n gezin helpen?
Ik ben zeker bereid om mijn huur voor zo'n door u betaalt huis dan gedurende die tijd met 20% te laten dalen als lezers van Beursbox officieel de huur van bepaalde woningen voor de bewoners over nemen. Heeft u daar dus interesse in, dan wil ik daar wel iets voor gaan opzetten. Stel even dat 50 lezers bereik zijn om ieder per maand 20 euro te beschikking te stellen, dan kunnen twee huizen bewoond blijven door bewoners die het geld voor bewoning niet meer hebben.
Mijn investering in zo'n opzet is dan de 20% reductie in huuropbrengsten in die woning(en).
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud