Er stond nog een subsidie uit op dit gebouw - Detroit Vastgoed

detroit vastgoed logo
FOLLOW
Ga naar de inhoud

Er stond nog een subsidie uit op dit gebouw


We gingen via mijn lokale manager in Detroit naar de gemeente om de vergunning voor de verbouwing van het appartementen complex af te halen. Hoewel het een bestaand appartementengebouw is dat we in Detroit renoveren, hebben we er toch maar even een officiƫle vergunningsaanvraag voor gedaan.Ze zeggen zelf "the land of the free", maar dat is slechts marketing. Er is niet veel "vrij" meer voor bewoners in de VS.
Je kan er maar beter te veel vergunningen aanvragen dan te weinig.
In dat laatste geval kunnen ze vanuit de gemeente alles stil leggen en kan je maanden, zo niet jaren vertraging oplopen.
Wij dus heel braaf naar de gemeente toe en toen mijn manager de vergunning persoonlijk kwam afhalen, was er een leuke verrassing.
De gemeente had ooit besloten dat er een 12.000 dollar bonus zou zijn voor degene die dit gebouw zou herontwikkelen. Dat was lang geleden besloten en niemand die het nog wist.
De verkoper van het pand wist het ook niet, want ik hoorde er niets over toen ik het gebouw kocht.
Als we nu de renovatie klaar hebben, dan kunnen we de gemeente uitnodigen en als de renovatie in orde bevonden wordt, dan krijg ik 12.000 dollar overgemaakt.
Dat is nog eens een leuke verrassing.
Wat ik nu wil proberen is om de burgemeester van Detroit die bonus persoonlijk te laten uitdelen op de dag dat we het gebouw opleveren. Dat geeft ons publiciteit en is voor de gemeente Detroit een positieve pers. De vraag is of ik dan zelf ook naar Detroit moet. Daar zit ik niet zo op te wachten.
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud